Wonen

Maashees

Wonen in Maashees is bijzonder. Ons gemeenschapsgevoel is letterlijk verbeeld in het kunstwerk Troon bij de vijver. Een troon van, voor en door Maashees. Dit kwam in de plaats voor het gestolen, bronzen beeld, dat tot dusver ons prachtige vijverpark midden in het dorp gesierd had. Met z’n allen hebben we het letterlijk steentje voor steentje opgebouwd en het voelt nu ook van ons allemaal. Natuur hebben we in overvloed. Zo liggen de Maas en Landgoed Geijsteren op loopafstand en aan de overkant van de Maas het nationaal Park Maasduinen.  We hebben o.a. een basisschool, sporthal en gemeenschapshuis (Plein 27). In Venray ben je in iets meer dan 10 minuten, Venlo binnen een half uur en Nijmegen in ruim een half uur.

HUREN

 

Woningcorporatie "Wonen Vierlingsbeek"

In Maashees zijn er sociale huurwoningen te huren bij de woningcorporatie  "Wonen Vierlingsbeek".

Wonen Vierlingsbeek is een kleine woningcorporatie ten zuiden van Boxmeer en ten noorden van Venray en verhuurt ongeveer 500 sociale huurwoningen in Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees, Vortum-Mullem en Groeningen. Aantal huurwoningen in Maashees van

'Wonen Vierlingsbeek' is 45.

 

Inschrijven

Bent u op zoek naar een huurwoning in Maashees? Zorg er dan voor dat u staat ingeschreven bij "Wonen Vierlingsbeek". Meer informatie over inschrijven leest u in de folder inschrijven of download direct een inschrijfformulier. U kunt dit formulier ook afhalen of invullen bij het kantoor Wonen Vierlingsbeek. Online inschrijven is op (nog) niet mogelijk. Heeft u hulp nodig bij het inschrijven of wilt u een inschrijfformulier en folder per post ontvangen? Neem dan contact op met "Wonen Vierlingsbeek.

 

KOPEN

 

Het is natuurlijk ook mogelijk een woning te kopen. Er is een gevarieerd aanbod aan koopwoningen beschikbaar. Deze kunt u inzien op diverse websites. Via de link hieronder komt u direct bij het woningaanbod in Maashees.

 

Koopwoningen Maashees

Funda

Jaap

 

Bouwkavels

In Maashees zijn bouwkavels te koop. Op zo’n kavel kunt u uw eigen huis (laten) bouwen. Ook een bouwbedrijf kan een of meerdere kavels kopen, waarna het kopen van een nieuwbouwwoning mogelijk wordt. Heeft u interesse in een bouwkavel?

 

 

Kavel met huis

 

Kavel met huis is een samenwerking door verschillende marktpartijen om samen een goed product te leveren tegen een sterk concurrerende prijs. Dit eindproduct is een woning op maat op de locatie van uw keuze. Daarbij wordt u van begin tot eind begeleid en dit tegen zeer concurrerende kosten. U kunt terecht voor een bouwkavel, maar ook voor een totaal eindproduct. Door korte lijnen kunnen we sterk besparen op kosten, wat u als klant dan weer terug ziet in een zeer gunstige eindprijs.

 

Zie  Kavel met huis  voor een (eventueel) aanbod in Maashees.